Lauantaina 11.11. klo 10.00

Kirppispäivä ja solidaarisuusilta Pihlajassa

Kirpputori

Ykspihlajan Toimitalo
Satamakatu 40, 67900 Kokkola
Puh +358503452367

Tervetuloa kirppistelemään Ykspihlajaan lauantaina 11.11.

Tule myymään vanhat tavarat ja tekemään löytöjä myyjäisiin Ykspihlajan toimitalolle. Pöytiä saa vuokrata 10€ hintaan ja oman pöydän saa varata laittamalla viestiä sähköpostilla kokkolan.vasemmisto@gmail.com.

Kirppistelyn lisäksi päivään sisältyy paljon ohjelmaa:

KLO 10-12 ASKARTELUTYÖPAJA:

Askarrellaan Rita Ylisen johdolla suloisia lumiukko-, tonttu- ja eläinkoristeita paperimassapalloista ja piipunrasseista. Askartelemaan saa tulla vaikka koko perheen voimin.

KLO 11 SOPPATARJOILU

Aluvaltuuston vasemmistoryhmä tarjoaa kahvion puolella keittolounasta klo 11-13 (tai niin kauan kuin soppaa riittää). Lounasruokailun lomassa saa tulla keskustelemaan soteasioista Vasemmiston aluevaltuutettujen kanssa. Paikalla ovat Pia Leinonen ja Sami Simpanen.

KLO 13-15 ASKARTELUTYÖPAJA:

Tervetuloa askartelemaan Ashtenin johdolla koristeita vanhoista kirjoista

KLO 10-16 KORJAUSOMPELUNEUVONTAA

Kirppiksellä on koko päivän ajan korjausompelupiste, jossa on päivystävä ammattiompelija valmiina antamaan neuvontaa vaatteiden korjauksessa ja tuunauksessa. Tuo siis oma rikkoontunut lempivaate paikalle ja katsotaan yhdessä, mitä sille voi tehdä!

KLO 16 KIRPPIS SULJETAAN

KLO 19 SOLIDAARISUUSILTA

Lauantaita jatketaan musiikin merkeissä. Solidaarisuusillassa esiintyvät Aleksi Mattila, Penseät Hevoset ja Ite Eerola.

"ITE EEROLA on mysteeridynamo, hellä ihminen ja köllöttelyn sanansaattaja, jonka erityisvahvuudet löytyvät kyvystä sanoittaa ja tulkita ihmisyyttä ja sen kiemuroita vaivattoman tarkkanäköisesti ja aseistariisuvan rehellisesti. Kolmessa päivässä tehdyt levyt, sanotuksien lempeyttä ja armoa liputtava aitous ja koskettavat kitaramelodiat vievät kuulijan junaan, jonka määränpää on tuntematon - niin artistille, kuin kuulijallekin. Suurta kiitosta keränneen "On tullu mietittyä kuolemaa ja semmosta"-kokopitkän lisäksi Eerola on kahden vuoden sisään ehtinyt julkaista kaksi Kolmen päivän levyä sekä anteeksipyytelemättömästi pehmoilevan Söpöily-EP:n."

"Penseät Hevoset ovat laukanneet ja hirnuneet eri tilaisuuksissa vuodesta 2002. pääosin materiaali koostuu Vysotskin kappaleista, mutta mukaan mahtuu myös muutakin ohjelmistoa. Päivästä riippuen Penseitä Hevosia voi lavalla olla 2 tai yli 20... koskaan ei voi tietää etukäteen"

"Aleksi on suomenkielistä akustista folkpoppia soittava nuori laulaja-lauluntekijä. Hänen kappaleensa ovat tarinallisia ja tarkkanäköisiä kuvauksia erilaisista ihmiskohtaloista - sekä elämän valoisat että varjoisat puolet nousevat esiin Aleksin käsittelyssä."

Tapahtumassa on vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka tuotot lahjoitetaan "Lääkärit ilman rajoja" avustusjärjestön Gazan hätäapukeräykseen.

Kirppispäivän järjestää Kokkolan Vasemmistoliiton aluevaltuustoryhmä