Perjantaina 11.8. klo 20.00

Vellamo ja Aleksi Mattila

Musiikkiesitys

Kahvila Saha
Sahakatu 3, 67900 Kokkola

Folkpoppia Sahassa

Tule viettämään elokuun iltaa kanssamme perjantaina 11.8. Kahvila Sahaan, kun paikalliset lauluntekijät tuovat kappaleensa kinovalon alle. Soitto alkaa klo 20 ja jatkuu noin 21:45 saakka. Keikalle on vapaa pääsy.

VELLAMO

Folkpop-duo Vellamon lauluissa elämä piirtyy tarinoihin ja tuokiokuviin lämpimällä soundilla, jossa soi Ykspihlajan satamakaupunginosa. Laulaja-laulunkirjoittaja Pia Leinosen ja muusikko Joni Tialan Vellamo - duo on luovinut lempeän nykyfolkin laineilla jo vuodesta 2008 saakka. Keikoilla Vellamon sähköiset biisisovitukset kiteytyy liveversioiksi, joita kuljettaa kaksi kitaraa, huuliharppu ja tarinallinen laulu.”Enemmän kuin Judy Collinsin ja Farina-duon perus- ja protestifolkkia, Vellamo henkii 60-luvun puolenvälin jälkeistä Fairport Conventionia, Trader Hornea, Incredible String Bandia… sähköä on mukana sopivasti, pientä häröilyäkin. Laulajista Sandy Denny ja Judy Dyble ‒ luonnollisesti ‒ kuuluvat. Lopputulos on kiehtovaa transkontinentaalista nyky-folkia.”
- Pekka Koskivaara, Retrokki

ALEKSI MATTILA

Aleksi on suomenkielistä akustista folkpoppia soittava laulaja-lauluntekijä. Hänen kappaleensa ovat tarinallisia ja tarkkanäköisiä kuvauksia erilaisista ihmiskohtaloista, joissa sekä elämän valoisat että varjoisat puolet nousevat esiin. Tyylillisesti Aleksi seikkailee kappaleillaan jossain laulaja-laulunkirjoittajuuden, trubaduuri- ja kuplettiperinteen, sekä modernimman folkpopin maisemissa.