Perjantaina 21.7. klo 13.00

Villipihlaja Vege pop up -ravintola

Muu tapahtuma

Kulttuuriviikko

Vege popup-ravintola Kulttuuriviikolla!

Vegaanisia herkkuja tarjolla kulttuuriviikon VilliPihlaja Vege - Pop Upissa perjantaina 21.7. klo 13-18 osoitteessa kalervonkatu 21

Tule maistelemaan ja ihastumaan, tarjolla on kolmen ruokalajin vegaaninen menu sekä kahvia, teetä ja kakkua. Ruokailu tapahtuu pihalla ja pöytiä asetellaan ympäri puutarhaa. Tapahtumassa soi myös musiikki, esiintymässä ovat muiden muassa Aleksi Mattila, Jussi Salli ja Noora Kataja Trio.

Hyvää säätä tai ruoan riittävyyttä ei voida taata (paitsi tietysti niille jotka ovat varanneet etukäteen) ja menu voi elää, mutta ruoka on takuulla maittavaa ja fiilis hyvä! Menu maksaa 20€. Maksuvälineinä käteinen tai Mobile Pay. Kattaukset ja pöytävaraukset tasatunnein. Pöytävarausta suositellaan, mutta paikanpäälle voi myös piipahtaa kurkkaamaan, löytyykö tilaa. Kakulle ja kahville voi tulla ilman varaustakin Varaukset ja kysymykset ensisijaisesti sähköpostilla vegepopup@gmail.com tai tekstarilla 0404188700 (Pia)

RUOKAMENU (20€):
Alkuruoka: Vihreä villiyrtti-tuoreherne-kesäkurpitsakeitto & villiyrttigranola
Pääruoka: Sienestäjän piiras, skeippipesto-villiyrtti-tattarisalaatti
Jälkkäri: Raparperi-maitohorsmakiisseli mustaherukkavaahdolla sekä kahvia tai teetä

KAHVILAMENU:
kahvi/tee + makea leivonnainen (7€)
jääkahvi (5€)
kolibrikakku (5€)
raparperipiirakka (5€)

(Kaikki tarjottava on vegaanista. Ruokamenu on myös gluteeniton. Makeista leivonnasista on saatavilla gluteenittomat vaihtoehdot.)